aanmeldproces ScootSecure

  1. Je wordt klant door het invullen van het registratiefomulier. Volg hiervoor deze link.
  2. Je ontvangt nu per email een inbouwvoucher. Maak een afspraak voor de inbouw van het ScootSecure GPS-device bij de door jou gewenste installateur. Voor een lijst van dealers klik hier.
  3. Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je dat wilt kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.
  4. Bij diefstal bel je onze meldkamer en deze gaan de opsporing verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.

Wat kost het?

  • Een GPS device kost eenmalig € 189,00 inclusief BTW. Dit is inclusief € 45,00 activatiekosten. Dit GPS-device reken je af bij de installateur als het is ingebouwd.
  • De inbouwkosten zijn eenmalig en de prijs kun je vooraf afstemmen met de installateur. Dit kan per installateur en per object verschillen en hangt er sterk vanaf hoe moeilijk of hoe makkelijk de inbouw is. Ook de inbouw reken je rechtstreeks met de installateur af.
  • Maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.
  • Je abonnement ga je aan voor onbepaalde tijd. Je kunt je abonnement altijd per maand opzeggen zonder opgaaf van reden. Je zit dus nooit voor een lange tijd aan een abonnement vast!
  • ScootSecure gaat uit van fair payment policy. Dit houdt in dat als incasso niet mogelijk is of wordt gestorneerd, het abonnement is beëindigd. Als je weer wilt worden aangesloten kost dit eenmalig € 45,00 inclusief BTW. Alleen zo kunnen wij samen de prijzen laag houden!

Kosten

GPS Device 189,00
Maandelijks 9,95

Prijzen zijn inclusief BTW